Патриотите Родината обичат!
Не целуват чужда страна!
Здраво стъпили на своята -
сричат истини от древноста!
Чуждиците тровят съня им,
пред братята солунски -
свеждат глава!
Силни и храбри,
като дедите -
не ги плашат бедите!
Правдата дирят,
ако трябва се бият!
Умират с името
на България на уста!!!
© Василка Ябанджиева Всички права запазени
Поздрави и от мен!