4.06.2008 г., 8:10 ч.

Пазя огъня 

  Поезия » Философска
446 0 1

Пазя огъня с длани от вятъра... Пари!
Може би просто вятърът с мен се задява,
без да знае, че пламък живота ми сгрява.
Без да иска гори ме, но нека да пари!


Да оставя плътта си без огън - едва ли...
И сърцето без огън в кръвта ще се дави,
и душата за полета свой ще забрави.
Да гори, та макар да е огън от клади!

© Мая Санд Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??