29.10.2011 г., 17:44 ч.

Пчеличка 

  Поезия » За деца
1792 0 8

Пчеличка

 

Пчеличка златокрила,

много си работлива.

Гостенка на всеки цвят си!

Пренасяш ти прашец,

за да правиш  медец!

 

Дечицата болнави

с него ще станат здрави!

Но, не е ли тя на кеф,

ще те жилне по ръчички и вратле.

Не плачи, не бой се -

отровата е лек от век!

© Мина Конарова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??