11.03.2008 г., 22:21 ч.

Пей, сърце 

  Поезия
978 0 14

- Цялата съм в стонове, Маестро...

Може би от тях ще бликне песен?

 

- Всеки тон, преминал през сърцето,

хармонично с другите е смесен...

 

- Вените ми струни са на лира...

Чуй, Маестро, с вятъра флиртуват...

 

- Вятърът щом с устни ги допира,

капки - звук в любовен транс танцуват...

 

- Става петолиние душата...

Лястовички в гроздове се сбират...

 

- Пей, сърце! Звездите и Луната

сватбения марш да дирижират...

© Гергана Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??