13.01.2009 г., 10:09 ч.

Пейзаж 

  Поезия » Пейзажна
812 0 32

Зимен вятър

с дъх на скреж

вае утро от кристал.

Спи земята

и с копнеж

пак сънува пролетта -

стръкче цвете,

прилив свеж,

грейнало от смях небе...

 

Леден кратер

с дъх горещ

тлее между мен и теб...

© Вилдан Сефер Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??