17.08.2008 г., 14:54 ч.

Пепеляшка 

  Поезия
640 0 3
Всеки ден очите ми поглеждаш
и всеки ден се подиграваш с мен.
За нея постоянно се оглеждаш.
От какво си толкоз запленен?

Познаваш ме толкова бегло,
а знаеш толкова много неща.
Присмиваш се на мен и него,
а търсиш ме сам във нощта.

Сервитьорка съм бедна, аз зная
и от твоите думи боли,
но не мога ли аз да мечтая
за принца, който си ти.

Нито веднъж ли, кажи, не помисли,
че твойта Пепеляшка съм аз.
Че сервитьорката за тебе мисли,
но ме е страх да го кажа на глас.


Посветено на A Cinderella Story

© Даниела Илчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Браво, браво! Филмчето е страхотно, стихотворението ти - два пъти повече!
  • Лол,страхотно е!!!!Страшно оригинално и много се връзва с историята!Поздравявам те!Наистина стойностно произведение!!!
  • Много ми хареса!
    Поздравления!
Предложения
: ??:??