28.10.2004 г., 19:52 ч.

пеперуда 

  Поезия
1117 0 0
Гледах те как се променяш в пеперуда
ти пърхаше наокoлo с твоите красиви крилца
Погледнах в страни
и ти се запали
гледах промяната в теб по начин по който ти никога нямаше да можеш!
Занесох те в къщи
сложих те на стъклото
издърпах крилцата ти
и полсе се смях...

© Ангела Малинова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??