14.10.2009 г., 22:23 ч.

Пеперуда 

  Поезия » Любовна
462 0 1

За тебе ще бъда ухание,

нова радост в бездушния свят.

Ще те пленя с обаяние,

непознато на земния ад.

Аз не съм просто момиче,

аз съм жена - пеперуда,

родена от бяло кокиче

и търсила любов като луда.

Едва ли в живота си срещал

нещо толкоз неземно красиво.

Едва ли такава обич си сещал,

едва ли си вкусвал от диво.

Сега ти е време - вземи ме!

Други шансове няма да имаш.

Без свян или жал във нощта изгори ме!

Научи се, щом даваш да взимаш...

© Надежда Кръстева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??