5.02.2023 г., 0:56 ч.

Пеперуда 

  Поезия
222 0 0

Не можеш да ме спреш.
Имам хиляди причини да летя.
Няма начин да ме разбереш,
от пеперуди е моята душа.

Не можеш да ме стигнеш.
Непосилен за очите ти съм хоризонт.
Невъзможно е просто да свикнеш,
с мен трудно се намира резон.

Да можеш в мене да видиш!
Да преминеш през очите ми две.
Ще повярваш във всички мои какавиди
и заедно с мен ще разпериш криле.

 

© Галина Кръстева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??