27.10.2010 г., 19:50 ч.

Пеперудена любов 

  Поезия » Любовна
849 0 1

Какво да напиша за тебе, любов?

Та нали за тебе пишат всички.

Нали казват колко си важна, любов,

и че ти... че ти си им всичко.

 

Какво да разкажа за теб аз, любов?

Ти идваш тъй за кратко и рядко.

И си отиваш все тъй безмълвно, любов.

Пеперудено отлиташ, безвъзвратно.

 

Та нали всеки има право на капка от теб?

Та нали всеки може да те има?

Крилата ти не мога да отрежа, любов.

Самичка остани или си отивай.

© Сюзън Смърт Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??