24.04.2009 г., 8:25 ч.

Пеперуди 

  Поезия » Друга
13262 0 33

 

Пеперуди, пеперуди,

с цветовете на дъгата,

гоните се до полуда

с пролетния влюбен вятър...

 

Слънчеви лъчи от злато

щедро ви зареждат с радост.

Кацнали върху цветята,

ги целувате с наслада.

 

Всеки ден ви поздравяват

с песни птици ранобудни.

Пърхате в душата бяла,

пеперуди, пеперуди...          

 

                  

 

 

                                                http://www.vbox7.com/play:85e90937

© Вилдан Сефер Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??