10.03.2010 г., 13:42 ч.

Перце до звездичка 

  Поезия » Любовна
627 0 1

Заради мен не оставай, заради мен си тръгни -

писмо ми прати,

за да знам, че тъгуваш…

Заради мен не будувай, заради мен си легни -

с когото поискаш,

за да знам, че тъгуваш…

Заради мен не унивай, заради мен се хили -

с пълно гърло, с все сила,

за да знам че тъгуваш…

 

Заради мен не забравяй, заради мен запомни:

 

перце до звездичка съвсем не блести.

© Гергана Янчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??