17.05.2008 г., 20:53 ч.

Перлено извисяване 

  Поезия
535 0 1
 

Перлено извисяване

Перли от миглите се ронят -
като кристални капки блестят.
Сълзите успяха те да прогонят
и на ледена клада да ги изгорят.

Страст, огън и ветрове
бушуват в небесните очи,
младостта неистово ги зове
и примамва с вълшебни лъчи.

По косите нежност се стича,
преплита се изкусно с любовта
и трептящият дъжд ни обрича
на вечно сливане с пролетта.

Звездите завиха мечтите,
радостно е сърцето в гърдите
и издигнато завинаги от пепелта,
то съживи се с капките на страстта.

© Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Перлен стих!!!
    Ето такива стихове чета с особено удоволствие!!!
    Благодаря ти!
Предложения
: ??:??