19.08.2020 г., 14:35 ч.

Перли 

  Поезия » Философска
900 0 0

Живееш, дишаш, съществуваш,

застояваш се на слънце, 

обгърнат само с морски бриз.

Отколешните дълбини,

предпразнични предградия,

изтласкват на брега посейдонов трон.

А ти, как ще избереш да бъдеш перла

от огърлици, които не са били,

как ще бъдеш част от земния злак?

Кристален бисер в наниз

от небесен ефир соли ми вкуса.

© Мария Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??