9.04.2008 г., 13:02 ч.

Перо от гарван 

  Поезия
620 0 8

Перо от гарван черно ме погали -
потръпнах от тревога и тъга.
С горчилката на думи се задавих
и в мен отекват тежко досега.


Приятелското рамо ми е чуждо,
човекът е човек, за да прости,
ала когато тази прошка е ненужна,
в душата ми е хладно... и боли.


Перо от гарван черно ме погали,
раздавах се на къшеи до днес,
но някой не успя да се нахрани
и жлъчно ме разкъса като пес...

© Яна Вълчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??