11.09.2005 г., 14:33 ч.

Песен 

  Поезия
703 0 2
Помолих розата да не цъфти-
додето се завърнеш.
И слънцето престана да блести-
очи от мен да не отвърнеш.
Земята спря да се върти-
дано по-скоро ме прегърнеш.
Напразно чаках.Потъмня небето.
Със розата угаснахме и двете
преди да се превърнем в цвете.

© Здравка Маринова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??