13.08.2013 г., 20:21 ч.

Песен 

  Поезия » Любовна
411 0 1

Това, което нявга преживях,
не може никой да ми го отнеме.
Същото, едва сега разбрах,
че ще улегне, но нужно е време...

Така откривам новите си сили
и продължавам, мисля си - напред...
Не искам нищо, само позволи ми,
да сложа Любовта на първи ред.

Достатъчно разчистих, настани се.
Почувствай ме със тяло, със душа.
Усети, ако желаеш - събуди се.
Отново да възпеем нея, Любовта!

Откривам те - жена, която осъзнава...
Ние ще се претворяваме и занапред.
Изборът ми - любовта да побеждава!
Вечно ще намирам себе си - във теб!

© Красимир Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Tя ни крепи и никой не може да ни я отнеме, прав си! Гласувам за теб, Краси и за любовта! Поздрави!
Предложения
: ??:??