15.02.2021 г., 0:06 ч.

Песен избрах си 

  Поезия » Любовна
269 0 0

Песен избрах си, 
с ритъм бавен,
пулса ти, да мога, да чуя
и в очите ти да виждам,

 

океана как се бунтува
и вълните му, как се разбиват,
в твоята бяла усмивка.
Сърцето ми, как да забрави,

 

онези радостни, сини очи,
които носят детското в себе си.
Песен, коя да избера,
да бъде с бавен ритъм?

© Еленка Гишина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??