12.02.2008 г., 12:08 ч.

Песен под душа 

  Поезия » Хумористична
652 0 1
Водата от душа
във мене се гуши
като малка котка.

А ваната цяла
от пяната бяла
превръща се в лодка.

11.02.08г.



[9:58:41 AM] Т килър [люляк™] каза: супер горда съм! толкова е лигаво!

© Люляк Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??