21.10.2011 г., 19:41 ч.

Песен за душата 

  Поезия » Друга
639 0 3

 

Песен за душата

 

Да напиша песен за душата -

как да сторя аз това?

В малка книжка да

я сложа таз творба!

 

Песента е животът на душата!

Ако е живяла тя добре,

песен чудна ще напиша

във куплети със цветя.

 

Лош живот ли е видяла -

нямам думи да обясня колко трудно е това.

Ужасът е много, много, че стопил е

перото, натопено в таз тъга!!!

© Мина Конарова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Момичета много ви благодаря ,Че найстина четете с душите си и ме разбирате!Поклон!
  • Поздрав сърдечен!
  • Ех,пеперудке,толкова си права!Но ми се иска да намериш сили и за куплети със цветя...Прегръщам те!
Предложения
: ??:??