Дълъг път до тебе аз изминах.
Много дни към мене ти вървя.
Аз през иглено ухо преминах...
Дълго в мен сърцето ми кървя.
И в стихове съм те описал,
и с тебе във мислите съм спал.
В хубав ден в любов съм те орисал.
Всичко вече духом съм ти дал.
Ти си моята последна радост.
Пиша този стих за нас сега.
Моята душа изпитва сладост
от стопена между нас тъга.
В този паметен за двама ден
отвори сърцето си за мен!
© Никола Апостолов Всички права запазени
Благодаря за коментарите и за оценката!
Желая Ви хубав и прохладен летен ден!