Изпрати ми любов отдалече,
прегърни ме със топли ръце,
прошепни ми словата вълшебни,
да потрепне в душата звънче.
Звънка песен с погалени струни
да изпълни със радост света,
да изтрие фалшивите друми,
да изгрее в красива дъга.
Ще подскоча щастлива до нея,
да откъсна парченце мечта
и нали съм си приказна фея,
ще разпръсна навред светлина.
Да достигне до теб и во веки
тази музика с тих благослов,
да изпълва сърцата на всеки,
приел песента за... любов.
© Таня Мезева Всички права запазени
нали???
поздравления!!!