26.01.2010 г., 11:27 ч.

Песен за песента 

  Поезия » Друга
391 0 1

Хубавата песен

крачи по света.

Пеят я със думи.

Свирят я с уста.

Хубавата песен

има дълъг път.

С нея е чудесен

и красив светът.

Хубавата песен

вечно ще живее,

до когато всеки

от сърце я пее.

© Харита Колева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??