Живее ми се, как ми се живее,
и отговорът (моя е) да бъда...
Сърцето ми, изядено, копнее
за възкресение след смъртната присъда...
Отново искам дрехите от плът
така удобни, лепващи ми като ръкавица.
Омръзна ми отдавна тази смърт
и разговорите със сляпата къртица...
Живее ми се, как ми се живее!
Как искам в мен жена пак да се влюби!
Като Слънце тя за мен да грее,
а аз да впия в нея... хищни зъби...
15.10.2016.
Георги Каменов
© Георги Каменов Всички права запазени