29.07.2018 г., 10:52 ч.

Песента на сърцата 

  Поезия » Любовна
283 0 0

С теб слънцето слиза в очите ми, 
и същността ми, неволно усмихва се!
С теб стигам високо звездите ни
и нежно прегръщам се с синьото!
Нима пак изгубих се в себе си
или намерих те, там вътре, в душата 
и твойто дълбоко докосване,
е среща със песента на сърцата!

© Ангел Филипов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??