17.09.2016 г., 1:46 ч.

...Песента в мен, пея я за теб... 

  Поезия » Любовна
480 4 10

 

...Песента в мен, пея я за теб...

 

 

Харесваш ми във всеки контекст, 

обожавам те във всяка необятност,

във всяка песен, поема, проза, епос

обичам тялото ти, душата ти, всичко,

уханието ти, диханието, мечтанието ти,

чувството на любов, с което ме даряваш

и което провокираш всеки миг в мен...

 

Харесва ми дори да целувам отсъствието ти,

дори в него прегръщам присъствието ти...

Обожавам да галя гласа ти, нотите ти,

мелодията, когато празнината умира,

изпълвайки се в единението на нашите обятия...

Обичам да превръщаме самотата в дружба...

и как понякога без видимо да се докоснем, 

проглеждаме как в едно себе си да се сливаме...

 

Харесва ми, приятелството ни да е пътуване

на отдаване, на сбъдващи си мечти, на любов...

Обожавам как вървим ръка за ръка, сърце в сърце,

как рисуваме със усмивки и сълзи една пътека,

посяла със всяка крачка рози само с един допир, 

въздишка, тогава когато се допряхме просто така...

Обичам те, защото те обичам! Друго няма...

 

Харесва ми, че ме споделяш, че също ме обичаш...

Обожавам, че ме виждаш такава, каквато съм...

и аз те чувствам така, любими и те обичам, не защото

само в теб мога да съм щастлива! И в болката!

Просто те обичам и помниш ли как веднъж ти казах:

колкото и да ме обичаш, аз те обичам повече....

 

 

 

 

© Лили Вълчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??