24.09.2007 г., 16:46 ч.

Песента за магията  

  Поезия
507 0 4
Песента за магията

Магьосник съм аз - на дявола адютант
и на сърцето си всеки удар ще превърна в диамант.
И всички ще ги нанижа на огърлица
и с нея красотата ти ще накича.
И нека всеки диамант "богиня" те нарича
и ти напомня колко магьосника те обича.

А когато съм пиян като свиня,
прости и си спомни за други времена.

И когато уморено тялото се предаде на старостта,
ти не забравяй на магьосника вечната душа.

Че скоро там, във Вселената безкрайна,
пак ще сме аз ти и магията ни тайна.

© Алекс учо Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??