Аз, човекът – Робин Петканов,
Ви пиша от близкото бъдеще, че станах Човек.
За Квалифициран потребител – курс финансов отлично изкарах
и изкъртих клеймото – нерентабилен субект.
От сега нататък – да пазарувам на воля ще мога.
Каквото си искам! Виртуална сметка отворих, нали!?
Ще ми дадат даже може би собствен син да проимам
и дълъг живот ще си купя и органи нови – амин!
Вярно – което ми е скъпо и скъпо ще струва.
Кожата бих разменил я само за много пари.
Развлечение, нов статус и собствено мое потомство –
Животът тепърва започва! С труд се постигат мечти!
Успях да успея – излязох от сивите улици.
Където си щъкат безцелно ненужни скопци.
Борих се, бях изпълнителен, слушах с надлежно внимание.
Сила доказах над тях – силният ген на моите стръвни предци.
© Александър Митков Всички права запазени