15.12.2009 г., 11:22 ч.

Петъчни нужди 

  Поезия » Еротична
867 0 0

Произведението не е подходящо за лица под 18 години

Казват, че не ти липсва,
докато не изчезне нещо.
И остра нужда да искаш
да имаш веднага тези вещи.
Но и чувствата нетрайни,
и те към тях спадат,
дали явни или тайни,
и те на това се поддават.

И тя сякаш иска още и още,
извънсъзнателна душевна нужда от мене,
няколко оргазма твърде мощни,
на същото място,
по същото време.

Казват, за изкушението
да се наслаждаваме волно.
И искрата, и напрежението
да носят мисли греховни.
Ти сякаш си ненаситна,
от мен всичко искаш да вземеш.
И с мен да опиташ
всички фантазии и положения.

И тя сякаш иска още и още,
напълно съзнателно и доста бясно,
няколко оргазма твърде мощни,
по същото време,
на същото място...

И докато свършваш,
диво яхнала мене,
падаш изморена, прегръщаш,
напиваш се с моето семе,
думи нас ни не трябват -
само погледи сладки,
емоциите ми открадваш
и си оставаш загадка.

Аз докато свършвам,
някъде иззад тебе, наведена,
нещо мощно прекършвам
красотата ни, междувременно,
дори любовта
така не е страстна,
аз влизам винаги в тебе,
на същото място,
по същото време...

© Христо Андонов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??