28.09.2014 г., 21:25 ч.

Петък вечер... 

  Поезия » Любовна
669 0 2

 

 

В петък вечер догаря цигара

и недокосната чаша в мрака стои.

Като куче пребито душата се свива.

Изгаря във тебе болката с дни.

 

Стоиш мълчешком до прозореца тъмен.

Чакаш ли някого?... Или вали?

Спомен ли търсиш?... Или безпътен

скитник живота ти с взлом прекоси?

 

Сама се наказваш с болка по някой си.

Не се вразуми и в този живот!

Изпий си уискито. Даже долей си.

И от утре безпътника пак потърси.

 

© Галя Кутулева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Харесах!
  • В петък вечер догаря цигара
    и недокосната чаша в мрака стои.
    Като куче пребито душата се свива.
    Изгаря във тебе болката с дни.

    Силно.Поздрави
Предложения
: ??:??