18.10.2009 г., 7:04 ч.

Пиано бар 

  Поезия » Еротична
587 0 3

сумрак и

кръстосани глезени

пианото шепне

мирис на джаз...

погледи

натежали от съгласие

бъркотия от усмивки

размити черти

напомнят някого -

прибирам в пазва

силуета

с мирис на джаз...

ей

раздърпваш душата ми -

заглъхващ срам

камерно стене

виновно обагрена нощта

се изплъзва

с мирис на джаз...

 

© Дима Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??