Oct 18, 2009, 7:04 AM

Пиано бар 

  Poetry » Erotic
627 0 3

сумрак и

кръстосани глезени

пианото шепне

мирис на джаз...

погледи

натежали от съгласие

бъркотия от усмивки

размити черти

напомнят някого -

прибирам в пазва

силуета

с мирис на джаз...

ей

раздърпваш душата ми -

заглъхващ срам

камерно стене

виновно обагрена нощта

се изплъзва

с мирис на джаз...

 

© Дима All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??