30.07.2007 г., 14:53 ч.

Пианобар и малко истини 

  Поезия » Бели стихове
785 0 2

Пианото ромоли
изпод пръстите
на пияния...
и чрез мелодия
много...
много бавно
излива
моята истина,
че животът е
пародия,
която трезвени
не можем
да осмислим
и греховете са
по-вечни
от едно
целомъдрие...
Пияният разбира
всичкото...
неразбирателство
на хората
с реалните мечти
и не е наивен,
а просто обича
да вярва...
на тези,
които му плащат
в лъжи.

© Мирослава Грозданова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??