29.07.2007 г., 13:45 ч.

ПИЕСА ЗА ДВАМА 

  Поезия
586 0 2
Всяка нощ играехме страстно, дълбоко,
нашата пиеса, в театър, изкусно.
Звездна публика, мелодрама,
докосваше ни само двама!

Не е мираж, а истинска вяра!
Около нас любовта е цяла!
Няма ги героите понякога...
Няма ги дубльорите...
                                        и слава БОГА!!!

© Мариола Томова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??