12.03.2021 г., 18:45 ч.

Пипи Дългото чорапче 

  Поезия » За деца
1071 0 1

Вижте всички, хей ура

идва Пипи във класа,

Пипи дългото чорапче,

нашето добро другарче.

 

Пипи, Пипи, Пипелота,

с огън пламнали коси,

плавала в безброй морета,

в битки славни кой срази?

 

С Томи, с Аника навред,

правиш ти бели безчет,

С мистър Нилсън сте дует,

в приключенския куплет.

 

Със немирни плитки две,

ала със добро сърце,

все не ще да порасте,

иска пак да е дете.

 

Пипи, Пипи, Пипелота,

с огън пламнали коси,

плавала в безброй морета,

в битки славни кой срази?

 

Там във Вила Вилекула,

вечно Пипи ще царува,

разбойник всеки ще победи,

тя детството ще съхрани.

© Ивета Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??