31.01.2019 г., 20:00 ч.

Пируваш ли 

  Поезия
200 1 0

ПИРУВАШ ЛИ

 

Пируваш ли?... Пирувай!
Птицата ти далеч отлетя...
С хиените флиртувай!
Не питай... дали я заболя!

Самовлюбен, я захвърли
в най-бурния пожар,
крилете й нежни опърли,
но... полетяха... Божи дар.

Полетът й безметежен,
прекърши твоите криле,
а погледът копнежен,
името й пламенно зове.

Пируваш ли?... Пирувай!
Сърцето ти крещи, боли...
С чашата... не се преструвай!
Бокал е тя на твоите сълзи...

 

31 01 2018

© Надежда Борисова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??