5.09.2007 г., 12:13 ч.

Писмата ти 

  Поезия
692 0 1

Седя сам там, където до вчера изгарях
с теб моя блян. В моята ръка държа
всички твои писма и точно преди да ги
изгоря, пламна в мен мисълта, че това е
всичко, останало ми от теб и любовта.


Хвърлех ли ги в огъня, хартията щеше да
потъмнее, както нашата любов и да
изгори, а с нея и спомена за теб. Цялото
това време, заличено за миг или два.
И продължавам да стоя.


Раздвоен между миналото и бъдещето,
чудещ се какво да избера. И ето, че
пламъкът угасна, а аз стоях все така
вперил очи в твоите писма.

© Мартин Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Спомените са най-болезнени когато изгубиш някой,но след време са доакзателство за това,че си живял,а не просто съществувал!Поздрави!
Предложения
: ??:??