23.11.2011 г., 10:48 ч.

Писмо 

  Поезия
592 0 2

Бих искала в писмо да ти разкажа,
приятелко, за родния ни край,
отидох там сама, осиротяла,
но теб те нямаше във този рай.

Обходих всички улици на село,
поспирах се да си поема дъх,
а спомени събуждаше във мене
там всяка къща, двор и кът.

Завръщаха се дните изживени,
изпълнени със радости и смях,
но днеска аз съм тук, сама без тебе,
и само спомените с мен вървят.

Бих искала в писмо да ти разкажа
там колко пусто е сега без нас,
ала кой ще ми даде адреса,
къде писмото да ти пратя аз?

© Ракина Радева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??