23.12.2007 г., 17:37 ч.

Писмо до дядо Коледа.... 

  Поезия » Любовна
803 0 9

 

 

Дядо Коледа

Не искам аз мече,

а едно поумняло момче,

което да не бърка във меда

на моята душа,

което да ми подари

най-страстните игри

и да затвори тежката врата

на мойта самота...

 

© Росица Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??