6.01.2007 г., 0:41 ч.

Писмо на една оригама:) 

  Поезия
1377 0 7
Аз вярвам,не е важно точно,
когато ме превърна в принцеса
то случването беше си започнало,
в дланите на леко сгънат лист.

Направихме си охлюв,после сврака,
и лебеда е с лебедова шия.
Усмихна ми се жално котарака,
топи се млякото в книжната хартия.

А пръстите ти някак чудно меки,
разливаше се музика из тях,
накараха да вярвам че съм топла.
и после цяла вечност ги мечтах.

© Хей Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??