Jan 6, 2007, 12:41 AM

Писмо на една оригама:) 

  Poetry
1376 0 7
Аз вярвам,не е важно точно,
когато ме превърна в принцеса
то случването беше си започнало,
в дланите на леко сгънат лист.

Направихме си охлюв,после сврака,
и лебеда е с лебедова шия.
Усмихна ми се жално котарака,
топи се млякото в книжната хартия.

А пръстите ти някак чудно меки,
разливаше се музика из тях,
накараха да вярвам че съм топла.
и после цяла вечност ги мечтах.

© Хей All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??