24.08.2008 г., 17:13 ч.

Писмо в бутилка 

  Поезия » Любовна
672 0 4
Взех лист и черен молив,                          

 написах адреса ти с много любов,

 сложих усмивки навсякъде.

 Дано ги видиш и се усмихнеш.

 Нали това исках?

 После отидох до морския бряг,

 оглеждах се, за да те видя.

 Но отсрещната земя я няма.

 Е, дано поне намериш писмото ми!

 Проследих бутилката с поглед.

 Боже, колко обич съдържаше тя!

23.06.2005

© Нина Найденова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??