13.11.2011 г., 18:58 ч.

Писмото на една майка 

  Поезия » Пейзажна
486 0 1

Живота земен ти пребяга,
откъсна се от нашите тегоби,
качи се на високо да ни пазиш...
звездичке моя, моля те, прости!

Огромна рана зее ми в сърцето,
и тежко ми е ден след ден...
Търся те на всякъде, детенце,
додет' не свърши моят земен ден!

Сега си ангел и до Бога възвиси се,
но тръгвам аз по пътя начертан,
за да открия моята звездичка,
като нашепвам Божии слова!

Раздаваше се безрезервно, Мила,
с пълни шепи пръскаше любов,
но злобата човешка те погуби
и сложи край на твоя земен път!

Сега с радост чакам таз' с  косата
и нищо в тоз' живот не ще ме спре
да преоткривам Бога, за да съм с тебе,
безценно мое, слънчево дете!

© Теодора Петкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Тоз`стих има първо, няколко правописни грешки. Много Ви моля, редактирайте го - в профила Ви пише, че сте на 18, значи би трябвало да знаете как се пише "навсякъде".
Предложения
: ??:??