23.08.2011 г., 17:45 ч.

Писна ми 

  Поезия
1114 1 15

Писна ми от псевдо-моралисти,

или казано - от хора без морал.

И от кръстещи се атеисти.

Писна ми да газя от поквара кал.


Писна ми от мазните усмивки

на подобия човешки без лица,

дето мъркат в брачните завивки,

а на друга обещават сто слънца.


Писна ми от натъкмени думи,

вкарани насила във куплети  -

бръщолевения малоумни

на незнайно 'що нарекли се поети...


Писна ми.Пищи в ухото дясно...

Лявото защо заглъхна - не разбрах.

Мисълта ми не стои на тясно -

недоволството си рециклирам в смях...





© Димитър Никифоров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??