10.02.2008 г., 15:46 ч.

Питай Създателя 

  Поезия » Философска
653 0 10
Питай Създателя
колко струва земята.
Питай Предателя
колко струва душата.
Питай жадния
колко струва водата.
Питай гладния
колко струва трохата.
Питай сърцето
колко струва мечтата.
Питай детето
колко струва сълзата.
Питай съвестта
колко струва позорът.
Питай кръвта
колко струва героят.
Питай мъдростта
колко струва имотът.
Питай смъртта
колко струва животът.

© Надежда Василева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??