30.05.2006 г., 20:02 ч.

Питам се... 

  Поезия
639 0 2
Питам се... живях ли?...
Или просто от страх
Привидно безспирно се смях?
Питам се... лежах ли?...
Или залягах в пръстта,
За да се скрия от зоркия взор на смъртта?
Питам се...
Мелодия ли бе звукът, кънтящ във моите уши,
Или смразяващите стонове на бродещите мъртви души?...

© Лилия Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??