May 30, 2006, 8:02 PM

Питам се... 

  Poetry
640 0 2
Питам се... живях ли?...
Или просто от страх
Привидно безспирно се смях?
Питам се... лежах ли?...
Или залягах в пръстта,
За да се скрия от зоркия взор на смъртта?
Питам се...
Мелодия ли бе звукът, кънтящ във моите уши,
Или смразяващите стонове на бродещите мъртви души?...

© Лилия All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??