7.04.2020 г., 13:08 ч.

Питам се... 

  Поезия » Философска
342 3 13

Питам се...

 

Някой нещо афишира, апелира,

друг пък рекламира, прокламира

трети акъл раздава, наставлява,

благословии с шепите раздава,

 

загриженост отвсякъде изскача,

и пожелания от утрото до здрача:

подтиснати сълзи с усмивки,

и болка в розова обвивка,

 

Не питам как ще оцелеем,

научих се за  минало да не жалея,

но питам се как белези от рани

в измъчените ни души да не останат,

 

да гледаме света с отворени очи,

и не от страхове и болка - от радост

само да са нашите сълзи!

© П Антонова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??