3.07.2012 г., 13:08 ч.

Питаш ме 

  Поезия » Любовна
622 0 1

Питаш ме дали ми липсваш,
дали тъгува моето сърце,
дали нощем, като си легна,
сънувам твоето лице.
Тъй прост е моят отговор,
че от него може и да те заболи.
Липса никаква не усещам
и от нищо не ме боли.
Нощем за теб не мисля,
мислите ми са другаде сега,
а твоята любов измамна 
е пълна с лъжливи слова.
С тях ме ти омая
и главата ми завъртя.
На красивите ти слова
вече аз не вярвам.
Друга си намери
и нея както искаш ти лъжи, 
а мен по-добре ме забрави
и спомените заличи.
Замина и не се обади,
не ти ли липсвам аз.
Мислиш ли за мене,
или си с друга в този час,
и нея ли омайваш с красиви слова
и обещания лъжливи ù даваш сега.


© Дени Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??