14.08.2009 г., 9:17 ч.

Пия любов 

  Поезия » Любовна
762 0 23

Отпивам на  бавни глътки любов,
макар и често нагарчащи.
Те вливат омая в мен, с благослов
изпълват ме с мисли, мечтаещи.

Музика чувам, онази вълшебната,
от която поникват крила.
И литвам високо, високо над делника,
забравила грозни дела.

Достигам до слънцето, галещо греещо,
превръща ме  то в светлина,
а после усмихнато светеща, пееща,
я връщам  пак  на света.
 

© Таня Мезева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??